RESİM YARIŞMASI

Resim Yarışması

Resim Yarışması " Çocuk Gözünden Aile "

"Çocuk Gözünden Aile" kapsamında Okulumuzca " Çocuk Gözünden Aile " temalı Resim Yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya ait şartnamemiz:

Neyyir Turhan Anaokulu " Çocuk Gözünden Aile " temalı resim yarışması şartnamesi şu şekildedir:

1.       Yarışmamız ile çocuklardaki AİLE sevgisi ve aile içi iletişim becerilerini sanatsal yönlerini kullanarak ifade edebilme ve güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Neyyir Turhan Anaokulu nda eğitim gören tüm çocuklar yarışmaya katılabilir.

2.       Çocukların A3 kağıdı boyutunda  yaptığı resimler kabul edilecektir. Kuru ve pastel boya kullanılacaktır.

3.       Her çocuk 1 resim ile yarışmaya katılabilir.

4.       Yarışmada her sınıftan dereceye giren ilk 3 öğrenciye (6 sınıftan toplam 3*6= 18) hediye verilecektir.

5.       Yarışmaya katılan resimler 5 ölçütten 10 ile 20 puan arasındaki değerlendirmelerle 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup ölçütler şunlardır:

a.       Amaca uygunluk, ilgili temayı resimler ile ifade edebilme

b.      Resimlerde kullandığı çizim tekniğinin uygunluğu

c.       Resimlerdeki yaratıcılık

d.      Resimlerin görselliği

e.      Resimlerin çerçeve düzeni ve kâğıdın temizliği

6.       Jüri olarak okulumuz öğretmen ve yöneticilerinden oluşan 4 kişilik ekipten oluşmaktadır.

7.       Resimler verilen zaman dilimi içinde (son gün 09 OCAK 2024'dir) okul müdürlüğüne teslim edilmelidir.

8.       Sonuçlar  11 OCAK 2024 tarihinde internet sitemizden duyurulacaktır.

NEYYİR TURHAN ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

18.12.2023 375